Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-06@02:45:10 GMT

خروج از کشور معلولان منوط به تعیین تکلیف سربازی

تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۸۸۴۳۶

به گزارش فارس، حدود 2 درصد از جمعیت کشور یعنی یک میلیون و سیصد هزار نفرمعلول هستند که از این تعداد 65 درصد را مردان تشکیل می‌دهند؛ البته باید گفت که این تعداد، آمار رسمی و ثبت شده در سازما‌های ذیصلاح بدوه و احتمالا تعداد دیگری از معلولان و بیماران جسمی - حرکتی هستند که اطلاعاتشان در سامانه های مرتبط درج نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعداد و آمار معلولان مرد از آن جهت مورد توجه قرار گرفت که امر مقدس سربازی بر اساس قانون بر عهده مردان است؛ اما مساله ای که مغفول مانده ، آن است که تاکنون در خصوص تعیین تکلیف سربازی این دسته از افراد شاید اطلاع‌رسانی دقیقی صورت نگرفته است.

البته بدیهی بودن این امر که این دسته از افراد به دلیل ناتوانی قادر به انجام خدمت مقدس سربازی نیستند بر هیچ کس پوشیده نیست اما این مساله وقتی نمود پیدا می‌کند که در هنگام دریافت خدمات دولتی یا حتی خروج از کشور وضعیت سربازی یا معافیت این افراد مورد درخواست باشد.

سردار ابراهیم کریمی جانشین سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس، درخصوص آخرین آمار مشمولان غایب موجود در کشور اظهار داشت: در حال حاضر آمار صحیحی از تعداد مشمولان غایب در دست نیست.

جانشین سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا تصریح کرد: قرار است مجددا پیامک‌هایی برای مشمولان غایب ارسال شود تا براساس این پیامک‌ها وضعیت آنها تعیین تکلیف شود؛ با این اطلاع‌رسانی نفر به نفر می‌توان اظهار امیدواری کرد که به آمار واقعی مشمولان غایب دست یافت. 

وی گفت: در بین لیست افرادی که به عنوان مشمول غایب تلقی می‌شوند افرادی هستند که سربازی‌شان را سپری کرده اند اما مدارکشان را ثبت نکرده‌اند؛ درست مثل کسانی که کارت پایان خدمت قدیمی خود را تعویض نکرده‌اند.

سردار کریمی اعلام کرد: از طرف دیگر افرادی که بیماری یا اختلالات جسمی و روانی داشته و هیچگاه برای تعیین تکلیف سربازی مراجعه نکرده‌اند نیز در شمول مشمولان غایب جای گرفته اند. 

سردار کریمی تصریح کرد: سازمان نظام وظیفه به مشخصات عمومی افراد از جمله نام، کد ملی و ... دسترسی دارد؛ اما درخصوص آخرین وضعیت جسمانی و روانی آنها در سن مشمولیت نیاز به مراجعه افراد است؛ بنابراین مقتضی است که خانواده‌های دارای فرزند معلول یا بیمار، وضعیت جسمانی و روحی فرزندشان را به نظام وظیفه اطلاع دهند تا بانک اطلاعات این افراد نیز تکمیل شود.

جانشین سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا در پاسخ به دیگر پرسش فارس درخصوص مسائل و مشکلاتی که ممکن است در صورت عدم تعیین تکلیف سربازی برای این دسته از افراد به وقوع بپیوندد، گفت: بعضا شاهدیم که این افراد برای سفرهای زیارتی یا سفرهای درمانی و مداوا عازم خارج از کشور هستند اما متاسفانه چون وضعیت سربازی آنها تعیین تکلیف نشده است در هنگام خروج از کشور دچار مشکل می‌شوند. 

سردار کریمی از خانواده این دسته از افراد تقاضا کرد تا با مراجعه به دفاتر پلیس + 10 یا حوزه وظیفه عمومی ناجا نسبت به درج سوابق این افراد و تعیین تکلیف سربازی آنها اقدام کنند.

وی تاکید کرد: شماره تلفن 096480 نیز می‌تواند درخصوص خدمت سربازی به صورت غیرحضوری مشاوره به هموطنان ارائه دهد. 

این مقام ارشد نظام وظیفه ناجا گفت: قطعا این اقدامات می‌تواند در شفاف‌سازی آمار مشمولان غایب این سازمان را یاری کند و از آمار غیرواقعی موجود در این زمینه بکاهد. 

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۸۸۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ میلیون مبتلا به دیابت در ایران / آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر حسام‌الدین علامه با بیان اینکه زخم‌های مزمن ۳ دسته «عمده» و یک دسته «نادرتر» دارند، اظهار کرد: زخم‌های دیابتی در صدر دسته «عمده» قرار می‌گیرند؛ زخم‌های دیابتی، زخمی است که در صورت کنترل نشدن دیابت در افراد مبتلا به این بیماری در گذر زمان، ابتدا «نوروپاتی» و سپس زخم ایجاد می‌شود. اگر افراد مبتلا به دیابت از پای خود به خوبی مراقبت نکنند، در وهله نخست به «نوروپاتی» یعنی کاهش حس محیطی پا و در وهله دوم به زخم پای دیابتی مبتلا می‌شوند.

وی با بیان اینکه زخم‌های عروقی دومین عامل ابتلا به زخم‌های مزمن هستند، اظهار کرد: زخم‌های عروقی به ۲ دسته «ایسکمیک» (شریانی) و «وریدی» تقسیم می‌شوند. بررسی‌ها بیانگر این است که دیابت یکی از عوامل اصلی ایجادکننده زخم‌های شریانی است. همچنین زخم‌های وریدی به دلایل نارسایی‌های عروق وریدی مانند «واریس» ایجاد می‌شود. چاقی، نارسایی‌های قلبی‌عروقی و برخی از سرطان‌ها که در سیستم «لنف ادم» اختلال ایجاد می‌کنند نیز سبب ابتلا به زخم‌های مزمن وریدی می‌شوند.

علامه با بیان اینکه سومین عاملی که منجر به زخم‌های مزمن می‌شود، زخم‌های «فشاری» یا «بستر» هستند؛ افزود: طبیعی است که تعداد سالمندان یک جامعه با افزایش شاخص امید زندگی زیاد می‌شود. در چنین شرایطی، انتظار داریم بیماری‌هایی که منجر به استراحت مطلق سالمندان می‌شود به ویژه در سالمندانی که سکته کرده‌اند و دارای اختلالات حرکتی هستند و یکجانشین شده‌اند، منجر به زخم بستر یا فشاری شود. همچنین افرادی که دارای معلولیت هستند و به ناچار در یک وضعیت خاص قرار می‌گیرند، اغلب دچار زخم مزمن می‌شوند.

مدیر کلینیک دیابت، زخم و ترمیم بافت سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران درباره زخم‌های مزمن «نادر» نیز گفت: برخی از سرطان‌ها منجر به زخم‌های مزمن می‌شوند که این زخم‌ها جزو موارد نادر زخم‌های مزمن هستند. همچنین برخی از بیماری‌های صعب‌العلاج می‌توانند زخم مزمن ایجاد کنند. 

وی با بیان اینکه برآورد‌ها بیانگر این است که حدود ۰.۸ تا ۱.۵ درصد از افراد جامعه به زخم‌های مزمن دچار می‌شوند، خاطرنشان کرد: آمار و ارقام حاکی از این است که ۱۵ تا ۳۴ درصد از دیابتی‌ها در مدت‌زمان بیماری، به زخم‌های مزمن دچار می‌شوند. در حال حاضر، ۷ میلیون دیابتی در کشور زندگی می‌کنند؛ با توجه به جمعیت ۸۵ میلیون نفری کشور و احتمال ابتلای ۱۵ تا ۳۴ درصدی دیابتی‌ها به زخم پای دیابتی باید گفت به شرط در نظر گرفتن دیابت اثبات شده در حداقل ۷ میلیون نفر از جمعیت کشور، آنگاه حدود ۵۰ درصد از این افراد به «نوروپاتی» مبتلا می‌شوند.

مدیر کلینیک دیابت، زخم و ترمیم بافت سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران ادامه داد: نوروپاتی منجر به بی‌حسی ناحیه پا می‌شود؛ در نتیجه افراد مبتلا به دیابت نه تنها متوجه تروما و آسیب‌های وارده به پا نمی‌شوند، بلکه فرایند درمان بیماری به دلیل مشکلات حسی و خون‌رسانی نامناسب کاهش می‌یابد.

وی درباره قطع عضو زخم پای دیابتی نیز به ایسنا گفت: حدود ۱۵ درصد از افراد دیابتی به زخم پا دچار می‌شوند و ۱۵ درصد از این افراد نیز درجاتی از قطع پا را تجربه می‌کنند. درجات قطع عضو زخم پای دیابتی شامل قطع یک بند انگشت تا قطع کامل پا می‌شود. با توجه به جمعیت افراد دیابتی کشور و آمار و ارقام مربوط به قطع عضو زخم پای دیابتی می‌توان گفت، حدود ۲۰۰۰ نفر در کشور به صورت سالانه درجاتی از قطع عضو پا را تجربه می‌کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • واکنش سازمان نظام وظیفه درباره این نوع معافیت از سربازی
  • مجازات معافیت غیرقانونی از سربازی اعلام شد
  • ۵ سال زندان در انتظار این مشمولان سربازی
  • مجازات معافیت غیرقانونی از سربازی چیست؟
  • برخورد قانونی با سوءاستفاده کنندگان از قانون معافیت سربازی
  • برخورد قانونی با سوء استفاده کنندگان از قانون معافیت سربازی
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه در بزرگ‌ترین دشت برنج کشور
  • رئیس کل سازمان نظام پزشکی عنوان کرد؛ اهمیت جایگاه مامایی در خروج از سیاه چاله جمعیتی
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در ایران / آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها